ROXANA BRAN

ROXANA BRAN, Avocat definitiv, Barou București

ROXANA BRAN

Avocat definitiv, Baroul BUCUREȘTI
26 ani experiență


0730 094 603

ADRESĂ SEDIU

Str. Constantin D. Aricescu, Nr. 20, Cam. 1, Sector 1, Bucuresti

DESPRE AVOCAT

Asist si reprezint clienti romani si straini in fata instantelor de la toate nivelurile (judecatorii, tribunale, curti de apel, ICCJ) precum si la Parchete, Notariate, Sectii de Politie, Registrul Comertului.
Stradania depusa in rezolvarea oricarei situatii si devotamentul fata de client au fost rasplatite cu nenumarate reusite.

EDUCAȚIE

  • Cabinet de Avocat în plină ascensiune pe piața românească de servicii legale. Firma activează în mai multe arii de consultanță legală și avem drept de exercitare la toate instanțele. Ne folosim toate cunoștințele în mod conștiincios pentru a oferi clienților noștri un avantaj într-un mediu foarte competitiv și agresiv.

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • FIRMA NOASTRĂ Suntem un cabinet în plină ascensiune pe piața românească de servicii legale. Firma activează în mai multe arii de consultanță legală și avem drept de exercitare la toate instanțele. Ne folosim toate cunoștințele în mod conștiincios pentru a oferi clienților noștri un avantaj într-un mediu foarte competitiv și agresiv. AVOCAT & FONDATOR SUNTEM SPECIALIZAȚI ÎN Servicii DREPT CIVIL Asistență, reprezentare, redactare acțiuni / întâmpinări / notificări, consultanță juridică pentru

DOMENII DE PRACTICĂ

LIMBI STRĂINE

  • Engleză - Avansat (C1)

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către:

Introdu codul de siguranță  Refresh