Lidia-Nicole DUMITRESCU

Lidia-Nicole DUMITRESCU, Avocat definitiv, Barou Brăila

Lidia-Nicole DUMITRESCU

Avocat definitiv, Baroul BRĂILA
25 ani experiență


0745 663 453
lidianicole@yahoo.com

ADRESĂ SEDIU

Braila, B-dul Al.I.Cuza nr.32

DESPRE AVOCAT

Sunt avocat in Baroul Braila din 1998, iar intre 2004 si 2006 am lucrat in calitate de consilier juridic la Romexterra Bank SA. Experienta la banca m-a facut sa inteleg despre mine ca sunt un om care lucrez bine in echipa, comunic bine, stiu sa-mi motivez colegii si sa-i inteleg. De aceste calitati am avut nevoie, atat ca si consilier, in Consiliul Baroului Braila, cat si in Departamentul de Asistenta Juridica, ca si coordonator SAJ, unde mereu apar provocari noi si trebuie sa gasim solutii si sa pastram un dialog atat intre colegi, cat si cu toate institutiile cu care lucram (instante, parchete si politie).
Din anul 2022 sunt si coordonator, pe judetul si municipiul Braila, al Proiectului UNBR „Fii avocat in scoala ta!”, in cadrul caruia, noi, avocatii, predam educatie juridica in scoli si licee. Pentru mine proiectul este o provocare, care imi aduce si o mare bucurie, prin interactiunea cu copii.
Ca avocat imi place sa ajut oamenii sa-si castige drepturile si sa inteleaga regulile, pentru a-si asigura o viata sociala buna.
Am lucrat atat drept penal, cat si civil, drept bancar, administrativ si familiei si imi place ca pot sa lucrez diversificat, pentru a nu uita ce am invatat la scoala si a nu ma plafona. Consider ca specializarea in drept este buna, dar ca, pledand in mai multe ramuri, iti pastrezi si bucuria de a lucra si curiozitatea de a invata lucruri noi.
Cea mai cunoscuta speta a mea a fost un precedent judiciar, in care am castigat, pentru un client accidentat pe drumul public, despagubiri de la administratorul soselei, CNADR. Aceasta reusita a deschis drumul altor soferi pagubiti.
Avocatura este o meserie vocationala, in care munca laborioasa trebuie sa se imbine cu intelegerea fata de oameni.

EDUCAȚIE

  • Diploma de licenta Universitatea din Bucuresti - Facultatea de Drept

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • Avocat in Baroul Braila din anul 1998.

DOMENII DE PRACTICĂ

AFILIERI

  • Membru al Baroului Brăila
  • Consilier in Consiliul Baroului Braila; Coordonator Serviciu de Asistenta Juridica; Coordonator la Braila pentru Programul UNBR „Fii avocat in scoala ta!;

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: lidianicole@yahoo.com

Introdu codul de siguranță  Refresh