CRISTIAN-EMIL ALEXANDRESCU

CRISTIAN-EMIL ALEXANDRESCU, Avocat definitiv, Barou București

CRISTIAN-EMIL ALEXANDRESCU

Avocat definitiv, Baroul BUCUREȘTI
23 ani experiență


0722 592 037
alexandrescusidunca@yahoo.com
alexandrescusidunca.ro/

ADRESĂ SEDIU

Calea Călărașilor, nr. 156, bl. 53, sc. 1, parter, ap. 4, Sector 3, București

DESPRE AVOCAT

S.C.A. "ALEXANDRESCU ȘI DUNCA" este o echipă de avocați tineri și determinați, formată din trei asociați și avocați colaboratori. Ne recomandă o experiență vastă în diferite arii de practică, suntem dedicați clienților, manifestând diligență, profesionalism și adaptabilitate, în vederea obținerii unor rezultate care să corespundă nevoilor și intereselor fiecărui client în parte.

EDUCAȚIE

  • (neprecizate)

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • Am intrat în profesia de avocat în anul 2000. În perioada 2000-2005 mi-am desfășurat activitatea la S.C.P.A. "TOMA DRAGOMIR ȘI ASOCIAȚII". Ulterior, în perioada 2005 – 2016 am avut calitatea de asociat la S.C.A. "BASGAN ȘI ASOCIAȚII". Începând cu anul 2016 și până în prezent sunt asociat la S.C.A. "ALEXANDRESCU ȘI DUNCA".
  • Dețin o vastă experiență profesională, atât în domeniul consultanței juridice, dar și în activitatea de instanță. Sunt avocat pledant, oferind asistență și reprezentare clienților în domeniile dreptului civil, dreptului administrativ, dreptului familiei, dreptului muncii, dreptului contravențional și penal, în materia executarii silite.

DOMENII DE PRACTICĂ

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: alexandrescusidunca@yahoo.com

Introdu codul de siguranță  Refresh