LAURENTIU ANTOHI

LAURENTIU ANTOHI, Avocat definitiv, Barou București

LAURENTIU ANTOHI

Avocat definitiv, Baroul BUCUREȘTI
15 ani experiență


0722 516 039
birou@avocat-antohi.ro

ADRESĂ SEDIU

Șos. Panduri Nr. 21, Bl.P8, Sc.1, Et.1, Ap.5, Sector 5, București

DESPRE AVOCAT

Av. Antohi Laurențiu are o bogată experiență în reprezentarea persoanelor fizice și juridice române sau străine, în litigii civile și comerciale.

De asemenea, asistă și/sau participă la negocierea de contracte, la încheierea acestora (inclusiv la birouri notariale), dar reprezintă clienții și în diverse probleme de natură juridică, în domeniile evidențiate în profilul de pe prezenta pagină de prezentare.

Îmbin consultanța juridică cu reprezentarea și experiența în instanțele de judecată, având astfel o mai bună imagine asupra modalității de redactarea a documentelor, astfel încât conținutul acestora să fie cu adevărat util în eventualele probleme ce pot rezulta în derularea unor contracte.

EDUCAȚIE

  • (neprecizate)

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • Dețin o experiență profesională vastă, asigurând servicii juridice încă din anul 1997, din postul de consilier juridic în societăți pe acțiuni (inclusiv cu capital de stat) sau cu răspundere limitată, firme cu activitate intensă și cu cifre de afaceri importante. Din anul 2008 activez ca avocat în Baroul București, dezvoltându-mi în mod continuu pregătirea în domeniile de practică juridică în care activez.

DOMENII DE PRACTICĂ

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: birou@avocat-antohi.ro

Introdu codul de siguranță  Refresh