Cristian-Alin BADEA

Cristian-Alin BADEA, Avocat definitiv, Barou Bihor

Cristian-Alin BADEA

Avocat definitiv, Baroul BIHOR
4 ani experiență


0771 306 478
badea.cristian.alin@gmail.com
avocatbadeacristian@gmail.com

ADRESĂ SEDIU

Oradea, str.Andrei Saguna, nr.3, jud.Bihor

DESPRE AVOCAT

Domeniile sale de excelență sunt Dreptul Penal și Dreptul Procesual Penal. Experiența și calificarea profesională îl recomandă, având în vedere că a gestionat dosare de o complexitate sporită din domenii variate (traficul de droguri, grup infracțional organizat, evaziune fiscală, delapidare, etc.), infracțiuni cu violență (tâlhărie, șantaj, viol, omor) precum și în domeniul cooperării judiciare internaţionale în materie penală.
În cadrul cabinetului se concentrează pe activitatea de asistare, reprezentare în fața organelor de urmărire penală și a instanțelor de pe întreg teritoriul tării, și de redactare la nivel complex a tuturor documentelor necesare clienților săi.

EDUCAȚIE

  • Facultatea de Drept, Universitatea din București 2012-2013, studii de Licență în Drept; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca 2013-2016, studii de Licență în Drept; Facultatea de Drept, Universitatea din Oradea, 2017, Diplomă de Licență;
  • Facultatea de Drept, Universitatea din Oradea, 2017-2019, Diplomă de Master în Drept Penal și Procedură Penală

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • În calitate de Avocat în cadrul Baroului Bihor, reprezintă interesele justițiabililor cu înalt profesionalism, atenție îndreptată spre detalii, coordonând un efort susținut de o muncă acerbă manifestat înspre reușita clienților săi.

DOMENII DE PRACTICĂ

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: badea.cristian.alin@gmail.com, avocatbadeacristian@gmail.com

Introdu codul de siguranță  Refresh