Florentina BĂIEŞ

Florentina BĂIEŞ, Avocat definitiv, Barou Buzău

Florentina BĂIEŞ

Avocat definitiv, Baroul BUZĂU
24 ani experiență


0744 918 965
florentinabaies@yahoo.com

ADRESĂ SEDIU

Rm.Sărat, Str.D.Zamfirescu, nr.2

DESPRE AVOCAT

Cabinetul de Avocat Baies Florentina va ofera servicii si solutii complete pentru toate problemele cu relevanta juridica ,indiferent de situatia dumneavoastra, contactarea biroului nostru va v-a asigura un raspuns prompt, onest si eficient.

Prima noastra prioritate este de a servi interesele clientilor nostri într-o lume din ce în ce mai complexa. O preocupare deosebita o constituie gasirea de solutii noi, creatoare, care sa raspunda necesitatilor si cerintelor clientilor si sa fie in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Cabinetul de avocatura este pe deplin angajat sa mentina confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare, referitoare la consultanta juridica acordata pentru clientii nostri. Aici, sporim valoarea clientilor nostri prin utilizarea experientei noastre si abilitatii - ca o putere constructiva, capabila de sprijin in dezvoltarea lor. Suntem foarte constienti ca obiectivele clientilor nostri pe termen lung pot fi realizate numai cu creativitate, spirit constructiv si o relatie buna pe termen lung. Acestea sunt valorile din spatele activitatii noastre de zi cu zi.
Principiile si viziunea noastra sunt sustinute de profesionalismul cu care intelegem sa raspundem solicitarilor clientilor nostri, drept pentru care va invitam sa colaboram.

EDUCAȚIE

  • Facultatea de drept

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • - februarie 2000 -prezent avocat ; - septembrie 2015 - consilier al Baroului Buzău ; - martie 2022 -coordonator proiect,, Fii avocat în școala ta,, .

DOMENII DE PRACTICĂ

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: florentinabaies@yahoo.com

Introdu codul de siguranță  Refresh