GEORGIANA-ELENA BANICA

GEORGIANA-ELENA BANICA

Avocat definitiv, Baroul BUCUREȘTI
7 ani experiență


0773 770 133

ADRESĂ SEDIU

Sos. Virtutii, Nr. 19D, Et. 4, Biroul B, Sector 6, Bucuresti

DESPRE AVOCAT

Încep descrierea prin a arăta faptul că alegerea profesiei a reprezentat o mare responsabilitate pentru mine, iar de-a lungul timpului am înţeles că pentru a avea o carieră de succes, activitatea pe care o desfăşori pe plan profesional trebuie să reflecte ceea ce tu reprezinţi de fapt, să iubeşti ceea ce faci, în caz contrar parcursul profesional va fi unul anevoios, iar victoria greu de obţinut.
Practicând avocatura am descoperit că, printre altele, sarguinţa, conştiinciozitatea, responsabilitatea, loialitatea, flexibilitatea, cât şi abilitatea de a relaţiona cu oamenii, sunt trăsaturi care mă definesc şi care, mai important de atât, sunt atributele care garantează reuşita oricărui profesionist în drept care le deţine.
Avocatura este despre muncă, emoție, pasiune, ambiție, sete de cunoaștere, dezvoltare şi, cel mai important, avocatura este despre reuşită. În mine nu vei găsi doar un avocat, ci şi un prieten!

Mai multe infomații găsiți pe site-ul Cabinetului pe care vă îndrum să îl accesați: https://avocatprofesionist.ro/

EDUCAȚIE

  • Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, promoția 2013 Master ”Științe Penale” - din cadrul Universității din București

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • avocat titular în cadrul Cabinetului ”Bănică Elena - Cabinet de avocat” deschis în ianuarie 2021 site-ul Cabinetului: https://avocatprofesionist.ro/

DOMENII DE PRACTICĂ

LIMBI STRĂINE

  • Engleză - Intermediar (B2)
  • Spaniolă - Pre-Intermediar (B1)

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către:

Introdu codul de siguranță  Refresh