DRAGOS-CATALIN BORCEA

DRAGOS-CATALIN BORCEA

Avocat definitiv, Baroul BUCUREȘTI
7 ani experiență


0767 859 577
borceadragoscatalin@gmail.com
dragos.borcea@cliza.ro

ADRESĂ SEDIU

Bd. Mircea Vodă, nr. 39H, et. 1, ap. 1, sectorul 3, București

DESPRE AVOCAT

Experiența dobândită până în prezent de către Dragoș reprezintă rezultatul unei implicări active și conștiincioase în toate mandatele încredințate.

Autor/Coautor al mai multor publicații („Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții. Comentarii și jurisprudență pe articole”, To Be Or Not To Be Plagiarism? Unconstitutionality Criticisms of Art. 170 Para. (1) Of The Romanian National Education Law”, „Nulitatea relativă. Un concept foarte relativ și (ne)constituțional.”,„Renunțarea la urmărirea penală. Consecințele juridice ale unei instituții (ne)constituționale.”, „Posibilitatea invocării de cereri și excepții în procedura de confirmare a soluției de renunțare la urmărirea penală. Consecințe practice.” ), Dragoș s-a remarcat permanent printr-o dorință continuă de perfecționare care, nu de puține ori, s-a materializat prin anvergura rezultatelor obținute.

EDUCAȚIE

  • Diplomă de master obținută urmare a absolvirii programului de master „Dreptul afacerilor” din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București. Diplomă de licență în „științe juridice”, obținută urmare a absolvirii Facultății de drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București. Diplomă de licență în teologie, obținută urmare a absolvirii Facultății de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității București.

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • Din anul 2017 activitatea s-a materializat, în principal, prin mandate în domeniul contenciosului administrativ (în toate ramurile acestuia, exemplific: drept administrativ, drept fiscal, dreptul urbanismului etc.). În această perioadă am acordat cu succes consultanță și reprezentare juridică atât persoanelor juridice de drept public cât și persoanelor (fizice și juridice) de drept privat.

DOMENII DE PRACTICĂ

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: borceadragoscatalin@gmail.com, dragos.borcea@cliza.ro

Introdu codul de siguranță  Refresh