VALENTINA BORNEA

VALENTINA BORNEA

Avocat definitiv, Baroul BUCUREȘTI
21 ani experiență


0745 250 005
valentina_bornea@yahoo.com

ADRESĂ SEDIU

Bd. Marasesti, Nr. 42, Bl. 1, Sc. A, Et. 2, Ap. 7, Sector 4, Bucuresti

DESPRE AVOCAT

In peste 20 de ani de experienta in avocatura am reprezentat si am asistat in instanta atat persoane fizice cat si persoane juridice din Romania si din strainatate, in vederea valorificarii drepturilor acestora.

De asemenea, am acordat nenumarate consultatii juridice pe probleme de drept care se circumscriu ariei mele de experienta profesionala.

Intrucat un mare numar de clienti aflati in portofoliul Cabinetului de Avocat isi au domiciliul in strainatate, atat comunicarea inscrisurilor cat si acordarea de consultatii se poate desfasura 100% online.

Lucrul online nu este rezervat exclusiv clientilor din strainatate, ci poate avea loc, la cerere si fara motivare, si cu clientii din Romania.

EDUCAȚIE

  • UNIVERSITATEA BUCURESTI - FACULTATEA DE DREPT

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • 2002-2004: AVOCAT STAGIAR 2005-PREZENT: TITULAR AL CABINETULUI DE AVOCAT VALENTINA BORNEA ARII DE COMPETENTA DREPT CIVIL: -MINORI SI FAMILIE; -CONTESTATII LA EXECUTARE; -PRETENTII; -CLAUZE ABUZIVE; -RASPUNDERE CIVILA DELICTUALA; -CONTRACTE; -DREPT DE PROPRIETATE SI ALTE DREPTURI REALE; -SOCIETATI COMERCIALE; -ASOCIATII SI ASOCIATII DE PROPRIETARI; -OBTINEREA DE DREPTURI BANESTI PENTRU POPULATIA EVREIASCA PERSECUTATA DE REGIMUL LEGIONAR; -PLANGERI CONTRAVENTIONALE.

DOMENII DE PRACTICĂ

LIMBI STRĂINE

  • Engleză - Intermediar (B2)

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: valentina_bornea@yahoo.com

Introdu codul de siguranță  Refresh