Slageana BRANCOV

Slageana BRANCOV, Avocat definitiv, Barou Timiș

Slageana BRANCOV

Avocat definitiv, Baroul TIMIȘ
12 ani experiență


0720 913 956
slageana.brancov@law-partners.ro
law-partners.ro

ADRESĂ SEDIU

Timişoara, str. Martir Sebastian Iordan, nr. 3, et. 1, ap. 3

SOCIETATE DE AVOCAȚI

LAW PARTNERS
Avocat fondator

DESPRE AVOCAT

Angrenarea constantă în proiecte complexe, cu implicații deopotrivă juridice și economice, mi-au permis o ascensiune profesională rapidă, devenind, în anul 2017, co-fondator și avocat coordonator în cadrul Societății de Avocatură BRANCOV SIMIONESCU TODOR S.C.A.

Intuiția și abilitatea de anticipare a riscurilor mi-au permis să asist cu succes companii cu acționariat deopotrivă român și străin din diverse industrii la negocierea și redactarea contractelor de asociere în participație, de antrepriză pentru lucrări de construcții, de vânzare cumpărare în materie imobiliară, de cesiune de drepturi de autor etc.

În sectorul medical și farma, mi-am concentrat atenția pe ramura dispozitivelor medicale, acordând consultanță juridică în probleme de avizare a activităților de import, distribuție, reparare, mentenanță și punere în funcțiune a dispozitivelor medicale.

Am gestionat de asemenea numeroase proiecte de implementare a legislației privind protecția datelor cu caracter personal pentru companii din diverse industrii – jocuri de noroc, alimentară, restaurante, sănătate etc.

EDUCAȚIE

  • Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • 2011 - prezent

DOMENII DE PRACTICĂ

LIMBI STRĂINE

  • Engleză - Avansat (C1)
  • Italiană - Intermediar (B2)

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: slageana.brancov@law-partners.ro

Introdu codul de siguranță  Refresh