VALENTINA-IRINEL BRUNSTEIN

VALENTINA-IRINEL BRUNSTEIN, Avocat definitiv, Barou București

VALENTINA-IRINEL BRUNSTEIN

Avocat definitiv, Baroul BUCUREȘTI
15 ani experiență


0724 505 581

ADRESĂ SEDIU

Str. Louis Pasteur, Nr. 48, Et. P, Ap. 1, Corp B1, Sector 5, Bucuresti

DESPRE AVOCAT

Valentina Brunstein este vorbitoare de limba italiana si engleza, fiind avocat inscris in L'Ordine Degli Avvocati Roma, Italia.
Valentina Brunstein are o experienta de peste 20 de ani in domeniul juridic ca avocat si, initial, consilier juridic in Romania si 8 ani in Italia ca avocat.
Valentina Brunstein are o ampla experienta profesionala in diverse domenii ale dreptului printre care dreptul concurentei comerciale (antitrust law), dreptul muncii in UE, dreptul familie in UE, dreptul penal in UE, dreptul mediului in UE, contracte comerciale si civile.
Valentina Brunstein a reprezetat legal cu succes atat in Romania cat si in Italia, clienti, societati comerciale sau persoane fizice, italiene, colaborand cu prestigioase societati de avocati italiene: Picozzi & Morigi, Studio Legale Avv. Corrado Gotti Roma, Studio Legale Avv. Emilia Pernisco Roma.
Valentina Brunstein a reprezentat cu succes clienti in fata Tribunalului din Nassau, New York, SUA in colaborare cu Esq. Barbara Schaffer NY.

EDUCAȚIE

  • Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti – Licentiat in drept- promotia 1997;
  • Master in Dreptul Muncii in UE, Universitatea Bucuresti – promotia 2010;
  • CIVILLAW WEBINAR - pregatirea avocatilor in dreptul familie in UE organizati de European Lawyers Foundation- promotia Martie 2022;

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • (neprecizate)

DOMENII DE PRACTICĂ

AFILIERI

  • Membru al Baroului București
  • Membru al Baroului din Roma, Italia: L'Ordine degli Avvocati Roma

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către:

Introdu codul de siguranță  Refresh