MAGDALENA-SOFIA BUDES

MAGDALENA-SOFIA BUDES

Avocat definitiv, Baroul BUCUREȘTI
20 ani experiență


0722 405 092

ADRESĂ SEDIU

Cal. Vitan, Nr. 104, Bl. V42A, Sc. 4, Et. 7, Ap. 129, Sector 3, Bucuresti

DESPRE AVOCAT

Avocatul Magdalena Budes are o vasta experienta in cadrul litigiilor intre profesionisti (comerciale), litigii privind achizitiile publice (atat in cadrul procedurii de atribuire dar si litigii in legatura cu executarea, rezilierea sau anularea contractului de achizitie publica), litigii de contencios administrativ si fiscal in special cele privind corectiile financare in legatura cu fondurile europene precum si cele in legatura cu Curtea de Conturi. De asemenea, a asistat și reprezentat persoane juridice în diverse tranzactii privind achizitia de active, fuziuni, divizari, etc.

Magdalena Budes are o vasta experienta si a participat în numeroase proiecte de consultanță privind probleme de drept contractual, imobiliar, asistând clienții atât la negocierea și încheierea contractelor civile, cât și la încetarea amiabilă a raporturilor juridice dintre părți.

EDUCAȚIE

  • Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" - Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative. Examenul de Licenta a fost sustinut la Academia de Politie A.I.Cuza - Facultatea de Drept.

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • 2004 - prezent Avocat titular la Cabinet de Avocat Magdalena Budes.

DOMENII DE PRACTICĂ

LIMBI STRĂINE

  • Engleză - Avansat (C1)
  • Spaniolă - Elementar (A2)

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către:

Introdu codul de siguranță  Refresh