IOANA BURCHEL

IOANA BURCHEL, Avocat definitiv, Barou București

IOANA BURCHEL

Avocat definitiv, Baroul BUCUREȘTI
22 ani experiență


0722 676 957
ioanaburchel@legalassist.ro
www.legalassist.ro

ADRESĂ SEDIU

Str. Wilhelm Filderman, Nr. 10A, Parter, Ap. 2.1, Sector 3, Bucuresti

DESPRE AVOCAT

Avocat cu experiență în domeniul dreptului muncii, comercial, dreptul civil, precum și în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Specializarea sa include acordarea consultanței în analizarea, negocierea și redactarea de contracte comerciale, civile și de muncă, acoperind atât aspectele nelitigioase, cât și aspectele litigioase prin reprezentarea clienților în fața autoritaților și instanțelor române, inclusiv în fața Curților de Arbitraj.
De asemenea, este și consilier în proprietate industrială, în domeniul protecției mărcilor și desenelor industriale , beneficiind de o experiență deosebită în consilierea și reprezentarea clienților în caz de încălcare a dreptului asupra mărcii.
Partener al SCP Burchel & Asociații timp de 14 ani și începând cu data de 01.06.2017, avocat titular al Cabinetului de Avocatura Ioana Burchel.

EDUCAȚIE

  • 2000 – Absolventă al Facultății de Drept din București • 1989- Absolventă a Facultății de Chimie Anorganică- Politehnica București; • 1985 – Liceul Industrial nr. 2, Tg -Jiu;

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • 2017 - Prezent; avocat titular al Cabinetului de Avocatură Ioana Burchel; 2003-2017- avocat colaborator /avocat partener al SCP Burchel & Asociații; 2002-2003 avocat colaborator al Cabinetului de avocatură Nicolae Burchel; 2000 - 2002 avocat colaborator al Cabinetului de avocatură Cozma Adrian

DOMENII DE PRACTICĂ

LIMBI STRĂINE

  • Engleză - Avansat (C1)

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: ioanaburchel@legalassist.ro

Introdu codul de siguranță  Refresh