Dan-Şerban CALAFUS

Dan-Şerban CALAFUS, Avocat definitiv, Barou Constanța

Dan-Şerban CALAFUS

Avocat definitiv, Baroul CONSTANȚA
21 ani experiență


0723 121 251
serbancds@yahoo.com

ADRESĂ SEDIU

CONSTANŢA BD. TOMIS NR. 137, BL. l V 1, APT. 3

DESPRE AVOCAT

Av. Dr. Dan Serban Calafus – partner, avocat definitiv pledant in Baroul Constanta din anul 2004, cu o activitate continua de peste 19 ani, doctor in Drept procesual penal in cadrul Universitatii Al.I.Cuza din Iasi, absolvent al Masteratului de Stiinte penale in cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
Prima noastra prioritate este de a servi interesele clientilor nostri într-o lume din ce în ce mai complexa. O preocupare deosebita o constituie gasirea de solutii noi, creatoare, care sa raspunda necesitatilor si cerintelor clientilor si sa fie in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Societatea de avocatura este pe deplin angajata sa mentina confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare, referitoare la consultanta juridica acordata pentru clientii nostri. Aici, sporim valoarea clientilor nostri prin utilizarea experientei noastre si abilitatii - ca o putere constructiva, capabila de sprijin in dezvoltarea lor. Suntem foarte constienti ca obiectivele clientilor nostri pe termen lung pot fi realizate numai cu creativitate, spirit constructiv si o relatie buna pe termen lung. Acestea sunt valorile din spatele activitatii noastre de zi cu zi.
Având o experienţă îndelungată, Societatea Civilă Profesională de Avocaţi Calafus şi Asociaţii, împreună cu colaboratorii săi este astăzi una dintre cele mai mari firme de avocatură din Constanţa având 10 avocaţi, a căror pregătire profesională este componenta unei strategii pe termen lung ce promovează eficienţa, calitatea şi loialitatea.
Atingerea performanţelor profesionale şi satisfacerea unui număr mare de clienţi sunt posibile datorită organizării departamentale, pe domenii specifice de activitate, acoperind toate ramurile spectrului juridic, atât in faza de consultanţă cât şi in instanţă.
Societatea noastra de avocatura se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia cu care trateaza toate cauzele incredintate.

EDUCAȚIE

  • 1998-2002 – Absolvent al Facultatii de Drept” din cadrul Universitatii Romano-Americane Bucuresti; Licentiat in stiinte juridice, specializarea Drept (septembrie 2002; media 9,80).Lucrarea de diploma:,,Organele judiciare in procesul penal”; Medie generala pe toti anii 9.20. Medie finala: 9,50 1994– 1998 – absolvent - Liceul Teoretic Ovidius din Constanta 10. 2008 – Doctor in Drept, absolvent al Cursurilor de Doctorat din cadrul Universitatii Al. I. Cuza din Iasi, Profesor Coordonator Grigore

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • 01.09. 2006 – prezent - Asociat in cadrul S.C.A. “Calafus si Asociatii – Societate Civila de Avocati” (ramuri de activitate: dreptul muncii, drept comercial, drept civil si drept penal); 01.09. 2013 – mediator autorizat in cadrul Biroului de mediator Dan Serban Calafus); 08. 2004 – prezent - Asociat majoritar in cadrul firmei “SC Gorghiu si Asociatii – Servicii de consultanta SRL” (obiectul principal de activitate este consultanta in afaceri si management); 07.2004 – 08.2006 - Avocat titular

DOMENII DE PRACTICĂ

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: serbancds@yahoo.com

Introdu codul de siguranță  Refresh