DRAGOS-FLORIN CALUIANU

DRAGOS-FLORIN CALUIANU

Avocat definitiv, Baroul BUCUREȘTI
15 ani experiență


0742 954 389
avocat.caluianu@gmail.com

ADRESĂ SEDIU

Bd. Theodor Pallady, Nr. 18, Sector 3, Bucuresti

DESPRE AVOCAT

Protejăm interesele clienților noștri bazându-ne pe experiența noastră solidă, oferind consiliere, asistență și reprezentare juridică. În calitate de avocați, ne implicăm și reprezentăm clientul în fața instanțelor judecătorești, autorităților cu atribuții jurisdicționale, organelor administrației publice, instituțiilor și altor persoane juridice, executorilor judecătorești, notarilor publici etc.
Am asistat și reprezentat persoane juridice române din industria pharma și IT, în diverse litigii civile şi comerciale, oferind consultanță în special în materie de contracte, în domeniile dreptului muncii, dreptului cvil și dreptului comercial.
Am participat în numeroase proiecte privind accesarea de fonduri europene și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, în valoare aproximativă de 60.000.000 euro, asistând clienții atât la negocierea și încheierea contractelor civile si comerciale necesare, cât și pe durata implementării acestui tip de proiecte, în relația cu oranismele finanțatoare.

EDUCAȚIE

  • 2009 - 2011 Institutul National de Pregatire Profesionala a Avocatilor

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • 2011- prezent Avocat independent

DOMENII DE PRACTICĂ

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: avocat.caluianu@gmail.com

Introdu codul de siguranță  Refresh