Constantin-Florin CHICIU

Constantin-Florin CHICIU

Avocat definitiv, Baroul BACĂU
16 ani experiență


0722 685 264

ADRESĂ SEDIU

Bacau, str.Martir Horia, nr.22, sc.F, ap.86 tel.0722-685264

DESPRE AVOCAT

Cabinetul de Avocat - Chiciu Constantin Florin are capacitatea profesională de a aborda chestiuni din orice domeniu al dreptului civil și dreptului penal.
Calificarea profesională de excepție imi permite să abordez cauze complexe în cel mai eficient mod, chiar și atunci când dosarul impune soluționarea unor probleme ce aparțin unor ramuri diferite ale dreptului.

Soluțiile juridice propuse sunt fundamentate pe o cunoaștere aprofundată a sistemului de justiție românesc si european.
Experiența practică, înțelegerea jurisprudenței și a legislației naționale și internaționale sunt tot atâtea avantaje care imi permit să ofer soluții utile și inovative, într-un timp cât mai scurt.

Sunt prezent oriunde este nevoie, atat în România cat și in afara tarii, pentru a oferi asistență juridică, pentru a fi un aliat puternic în negocierile de afaceri și pentru a oferi reprezentare în fața organelor de anchetă și instanțelor românești și internaționale.
Cabinetul de Avocat - Chiciu Constantin Florin, este alături de oamenii care au nevoie de un apărător al propriilor drepturi și alături de companiile care își doresc să desfășoare activitatile de bussines în deplină legalitate, cu riscuri minime, alături de un partener de încredere cu expertiză dovedită în domeniul juridic.

EDUCAȚIE

  • Facultatea de Drept, Universitatea "Lucian Blaga"din Sibiu, promoția 2001

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • 2008 – prezent: Avocat independent, Baroul Bacau

DOMENII DE PRACTICĂ

AFILIERI

  • Membru al Baroului Bacău
  • Centrul Regional de Facilitare şi Negociere Bacau
  • Asociaţia CAMERA MEDIATORILOR DIN ROMÂNIA

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către:

Introdu codul de siguranță  Refresh