CODRUT-IONUT CHIRIAC

CODRUT-IONUT CHIRIAC, Avocat definitiv, Barou București

CODRUT-IONUT CHIRIAC

Avocat definitiv, Baroul BUCUREȘTI
12 ani experiență


0728 328 477
av.codrut.chiriac@gmail.com
office@chiriac-asociatii.ro
www.chiriac-asociatii.ro

ADRESĂ SEDIU

Bucuresti, Sector 1, Str. Gheorghe Lazar, nr. 4, Ap.14

DESPRE AVOCAT

Avocatul Codruț Chiriac este, membru al Baroului București, cu o experiență considerabilă în practica avocațială de litigii din România, fiind recunoscut ca un excelent avocat pledant în fața instanțelor de judecată și, respectiv autorităților judiciare penale.

Titularul cabinetului individual de avocat si fondatorul Chiriac & Asociații este și coordonatorul acestui proiect, un important hub de specialiști recunoscuți în arille lor de activitate, care doresc să pună împreună propria expertiza, aceștia fiind gata sa dezvolte cele mai inovative și personalizate strategii / proiecte, pentru tine, familia și afacerea ta.

În timpul studiilor universitare Codruț Chiriac s-a remarcat prin ținuta academică excelentă, rezultatele foarte bune obținute in timpul anilor de studii și, respectiv, prin numeroasele proiecte în care acesta a fost implicat, motiv pentru care, in mod constant a fost unul dintre bursierii Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

În acest context, a fost recrutat încă din facultate de una dintre cele mai mari rețele internționale de avocați – Deloitte Legal, membră a gigantului Big Four – Deloitte Touche Tohmatsu Limited.

Astfel, pentru mai bine de opt ani de zile, din poziția de avocat, a făcut parte din echipe multidisciplinare, atât naționale cât și internaționale, oferind la cel mai înalt nivel servicii juridice, fiscale și de consultanță în afaceri, înțelegând în detaliu mediul de business și tipologia persoanelor fizice din top management.

Acumulând o experiență considerabilă în diverse ramuri ale dreptului național și internațional, și ca urmare a implicării lui directe în derularea cu succes a unor mandate de maximă complexitate și importanță, avocatul Codruț Chiriac a decis că este momentul să-și urmeze proiectul personal, să coopteze alături de el profesioniști desăvârșiti, caractere puternice, bine pregătite, cu care să pună bazele unui proiect ambițios – Chiriac & Asociații.

Solidele cunoștințe teoretice și practice

EDUCAȚIE

  • Master în disciplina Dreptul Afacerilor, Facultatea de Drept din cadrul Universității din București (2012); Absolvent al Departamentului pentru pregătirea Personalului Didactic, Facultatea de Științele Educației Universitatea din București (2011); Licențiat în drept, Facultatea de Drept din cadrul Universității din București (2011).

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • Avocatul Codruț Chiriac este, membru al Baroului București, cu o experiență considerabilă în practica avocațială de litigii din România, fiind recunoscut ca un excelent avocat pledant în fața instanțelor de judecată și, respectiv autorităților judiciare penale. Titularul cabinetului individual de avocat si fondatorul Chiriac & Asociații este și coordonatorul acestui proiect, un important hub de specialiști recunoscuți în arille lor de activitate, care doresc să pună împreună propria expertiza,

DOMENII DE PRACTICĂ

LIMBI STRĂINE

  • Engleză - Profesionist (C2)
  • Franceză - Intermediar (B2)
  • Italiană - Pre-Intermediar (B1)

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: av.codrut.chiriac@gmail.com, office@chiriac-asociatii.ro

Introdu codul de siguranță  Refresh