NICULINA-EMILIA CIUCAN

NICULINA-EMILIA CIUCAN

Avocat definitiv, Baroul BUCUREȘTI
23 ani experiență


0317 111 800

ADRESĂ SEDIU

Str. Fainari, Nr. 39, Ap. 1, Sector 2, Bucuresti

DESPRE AVOCAT

Emilia Ciucan este Managing Partner în cadrul societății Ciucan & Asociații și are o experiență considerabilă de peste 20 ani, fiind specializată în activități bancare și financiare, corporative generale, fuziuni și achiziții, concurență, privatizare și energie.
Înainte de a deveni partener al Ciucan & Asociații, în 2007, Emilia a fost consultant juridic independent pentru grupul Rompetrol timp de aproape șapte ani, fiind în același timp avocat corporativ pentru societățile grupului și secretariat corporativ pentru The Rompetrol Group NV. În această calitate, a coordonat toate proiectele grupului Rompetrol, din domeniile financiar, piețe de capital, fuziuni și achiziții. De asemenea, experiența sa include, coordonarea principalelor proiecte corporative pentru societăți din grupul Rompetrol, fiind responsabilă pentru toată activitatea corporativă a societății The Rompetrol Group NV.

EDUCAȚIE

  • INSTITUTUL DE DREPT SI RELATII INTERNATIONALE "NICOLAE TITULESCU"

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • Mai mult de 20 de ani de experienta in business law, M&A, reorganizare si restructurari, energie, concurenta, drept civil

DOMENII DE PRACTICĂ

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către:

Introdu codul de siguranță  Refresh