Petru-Marius DAMIAN

Petru-Marius DAMIAN

Avocat definitiv, Baroul BOTOȘANI
16 ani experiență


0747 212 913
damian.avocat@gmail.com
office@avocatdamian.ro

ADRESĂ SEDIU

B-dul M.Eminescu nr. 91, oraş Botoşani, Tel. 0747 - 212913, Tel/fax. 0231-53815 www.avocatdamian.ro

DESPRE AVOCAT

- Cabinetul nostru pune la dispoziţia dumneavoastră experienţa de aproape 26 de ani în activitatea juridică a unui avocat dispus să vă ofere soluţii clare şi inteligente la diversele situaţii juridice cu care v-aţi putea confrunta.
- Sunt la dispoziţia dumneavoastră şi vă ofer, la cel mai înalt nivel de seriozitate şi profesionalism, consultanţă juridică, asistenţă şi reprezentare în faţa instanţelor de toate gradele şi din orice localitate din ţară, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice.
- Daca avetí nevoie de consultanţă juridică înainte de încheierea unui act juridic, de un sfat pertinent în legatură cu recuperarea de debite sau cu modalităţi de acţionare în judecată, vă stau întotdeauna la dispoziţie pentru a găsi împreună cea mai bună soluţie care să rezolve, la modul cel mai eficient, situaţia dumneavoastră.
- Totodată, asigur servicii de asistenţă şi de reprezentare a dumneavoastră în faţa notarului public, a mediatorului, a executorului judecătoresc, precum şi în faţa autorităţilor publice.

EDUCAȚIE

  • Facultatea de drept - Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu - promoţia 1995

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

  • 1996 - 2007 - Consilier juridic. Din anul 2007 - avocat, membru al Baroului Botoşani

DOMENII DE PRACTICĂ

AFILIERI

ARTICOLE JURIDICE

SCRIE UN MESAJ

Către: damian.avocat@gmail.com, office@avocatdamian.ro

Introdu codul de siguranță  Refresh